måndag 10 maj 2010

HUS No 1

Tänkte att ni idag skulle få se några bilder på hus no 1 i vårt kvarter. Hus No 1, eftersom vi har gatunummer ett:). År 2000 fick vi möjligheten att bygga vårt alldeles egna drömhus

Vi hade under ett par års tid letat efter ett gammalt hus att renovera, när vi plötsligt fick möjligheten att bygga själv. Min käre pappa, svärfar & man har byggt det fina huset åt oss, vilket gör att det bor en alldeles speciell känsla i vårt hem.Framsidan och entrén.
Gärdsgårdsmuren har min käre man & hans pappa lagt själva.


Vår terass ligger i söderläge och inbjuder till härliga fikastunder. Utemöbler, bord och stol A2 från Grythyttan.Bild från kvartersgatan. Här skymtar barnens lekstuga och vårt uterum som vi byggde 2003.

Stilen på huset är traditionell och lite gammaldags, något jag fortfarande gillar. Måste erkänna att jag dock hade en liten svacka för ett par år sedan och var då influerad av allt som heter funkis. Den influensen har gått över nu...
Vem vet den kommer säkert tillbaka igen!?!

KRAM KRAM3 kommentarer:

Fransk inredning sa...

Vill bara lämna ett avtryck så att du ser att jag varit här! Kramar Susanne

Thelma Louise sa...

Så flott hus.:-) framsiden minnet meg velidg om Danmark...? syntes det er så koselig med småhagene på framsiden.:-) Takk for titten:-)

En fin uke til deg...fra Gry

kjersti sa...

Så fantastisk fint hus dere har:)
Ser kjempegammelt ut!
Jeg hadde også den influensaen noen år, men den har gått over, og jeg føler meg frisk og har funnet meg selv stilmessig,.....tror jeg da:)
Liker kombinasjoen av både funkis og gammel sjarm, de fremhever hverandre:)

Klem Kjersti