söndag 2 maj 2010

SKÖNA SÖNDAG

Om dryga veckan åker jag till huvudstaden och då hoppas jag att jag får möjlighet att besöka denna charmerande inredningsbutiken: Garbo Interiors, på Brahegatan.
Foto: Elle Interiör
I entrén till butiken finns ett växthus och till våren kommer porten mot gatan att öppnas för att skapa en riktig torghandelskänsla.


Foto: Elle Interiör
Skåpet på bilden är så läckert. Se så fantastiskt snyggt det är hemma hos Tine K i Danmark Denna miljön bara älskar jag.


Foto: Elle Decoration

Hela Tine K´s hem är så fantastiskt och figurerar i många tidningar just nu. Kika gärna för inspiration på Tine K´s egen sida. Här finns många fina miljöbilder.

HA EN SKÖN SÖNDAG!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken underbar fin blogg du har min härliga vän.
Jag kommer att följa dig troget ;)
Har tittat o läst allt o vill bara säga att den svarta tapeten är helt underbar fin o cool. Tycker absolut att ni ska ha kvar den. Men av egen erfarenhet så vet jag ju att man tröttnar o vill ändra =))
Ha en fortsatt härlig Söndag.
Kramis Martinis

♥♥♥...♪♫ sa...

Hallå där!
Jag är lika galen som dig i Tine K & har många gånger funderat på att jag skulle vilja öppna en butik här i Göteborg. Kram

Jes/Vita villa vila sa...

Tack snälla du för dina rara ord inne hos mig! Vad glad jag bli! Roligt att hitta din fina blogg också - hit kommer jag gärna igen!

Önskar dig en toppenkväll!

Kram Jes

Fransk inredning sa...

Tack för underbar inspiration! Kramar Susanne