fredag 23 juli 2010


Hej!
Tidigt i morse var jag ute på promenad och kunde inte låta bli att fota det här fina "ogärset" med min mobil. Jag tycker båda bilderna är så fina så jag kunde inte bestämma vilken jag tyckte var bäst.

Jag tycker nästan de är så vackra så att jag skulle vilja låta göra en tavla av dem...

Tänk att det kan bli så himla bra foto med en mobil... Jag har ingen bra kamera annars heller, en kompakt digitalkamera, men vi funderar starkt på att köpa en ny  systemkamera och väljer just nu mellan en Nikon 5000 eller en Canon Eos 550. Någon som har några bra tips eller erfarenheter att dela med sig emotmottages dessa tacksamt!?!

Ni som följer min blogg såg att jag för några dagar sedan skrev om vårt kära smultronställe i Ransvik - när jag läste aftonbladet. se idag, såg jag att fler har detta som smultronställe:

EMMA & ZÄTA

 
Gästerna blev igår eftermiddag ombedda att gå till hotellrummen för att byta om - till randiga Mölle-baddräkter!

Därefter bussades de 120 gästerna till platsen för det första svenska gemensamhetsbaden, Ransvik.
 

Kul tycker jag:)))

HA EN SKÖN FREDAGSKVÄLL!!!
Kram Jenny

2 kommentarer:

Linda - Allt och/eller Inget sa...

Jättefin bild, underbar!
Jag har också efterlyst tips/erfarenheter på min blogg gällande systemkamera :) Det är två stycken som rekommenderar Nikon D5000, se http://alltochelleringet.blogspot.com/2010/07/systemkamera.html

Låt mig gärna veta vilken ni väljer! Lycka till med kameraköpet!

Elin med Draumesidene sa...

Så stilig at reportasjen var fra samme stedet! :) Der var jo så vakkert! Badedraktene var kjempekule! Likte begge bilda dine! Svart/kvitt er alltid effektfullt!

Ynskjer deg og dine en flott weekend!
God klem frå Elin :)