torsdag 8 juli 2010

TJEJDAG


Hej, hej hemskt mycket HEJ!
Kommer ni ihåg den gamla låten?!?

Igår hade vi vår alldeles egen tjejdag, min prinsessa & jag.
Vi började med en supergo frukost på Espresso House nere vid hamnen. Tillsammans satt vi och småpratade och njöt av den härliga utsikten över båtar, hav & alla människor.


 
Igår hade vi dessutom fint besök i Helsingborg - en stor lyxkryssare stannade till för ett besök i staden och det kryllade av amerikanare.


Ser ni kryssaren i bakrgrunden?

Mätta & belåtna drog vi in i stan för vår shoppingrunda. Det viktigaste var att hitta ett par solglasögon till prinsessan. In & ut ur affärer sprang vi innan vi hittade solglasögonen med stort S. Lyckan var gjord!

Sedan en månad tillbaka är vi helsingborgare lyckliga över att GRANIT äntligen hittat till Helsingborg och öppnat en butik på gågatan. En sväng inom den affären och ett par påsar fick följa med oss hem. En liten förvaringsburk som jag kikat på i över ett år... (inget impulsköp precis) och ett zinkbord.


Hemma igen efter dagen på stan - mor & dotter!
Tjejdag med prinsessan är mys på hög nivå:)


Idag har vi vår årliga grillfest med familj & syskon. Det ska bli så kul - bad i poolen, god mat & dryck, boule och härliga människor.
KRAM KRAM!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Låter som ni har haft en underbar dag :) Måste säga att det var ju en jätte mysig ide att bara ha en heldag med dotterna, det ska jag lägga på minnet.
Vad lik hon e dig på bilden :)
Önskar dig en underbar dag i solen
Filippa

Levis o Vilda sa...

Åh, så mysigt ni verkar ha haft! Det är viktigt det där, att barnen får ha egentid med föräldrarna. Hmmm, men på Vildas och min mysdag blir det att åka till Skara sommarland över dagen. Hade föredragit shoppingrunda, men får kanske vänta nåra år först... ; )

Mia sa...

Ok nu tror jag att jag måste flytta, gud så mysigt med en hamn och vatten. Vilken mysig dag ni verkar ha haft, du får visa bilder på inköpen någon dag.

Kram Mia

House number 15 sa...

Låter som ni haft det en helt underbar dag! Så kul att göra något mor o dotter dag, mysigt!

Kram C

Bella sa...

Vad lika ni är, du & din tjej! Låter som en riktig mysdag på tu man hand.
Granit är en av mina favvo, men den finns inte i vår stad. Blir besök när vi är i Sthlm. Glaslådan har jag också kikat på men aldrig köpt? Skulle nog ha värmeljus i min tror jag...

Kram till dig!