söndag 8 augusti 2010

ITALIEN IGEN


HEJ!

Nu är äntligen vinterns skidresa 2011 bokad:
italienska LIVIGNO åker vi till igen...

På bilden jag & prinsen tillsammans mot toppen. Alla i familjen älskar som tur är skidåkning & vintersemester. I Livigno passar backarna vår familj så att vi alla kan vara ute och åka tillsammans, vilket är så himla mysigt & kul.

Ytterligare ett plus med Livigno är det italienska köket med dess goda mat & viner. Något vi uppskattar efter en härlig dag i backen.

Imorgon börjar många arbeta efter en skön sommarsemester och enligt aftonbladet.se är ångesten mer en regel än ett undantag när man ska tillbaka till arbetet igen...

Kan detta ordspråk vara en hjälp på traven?!?


Ha en skön söndag!

KRAM

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Åh, vad härligt det ser ut!
Min familj var alltid i fjällen när jag bodde hemma och jag har även varit i Österrike flera gånger. Tyvärr har jag hittat en man som inte fattar tjusningen med att susa nedför backar på skidor, men i vintras lyckades jag få med barnen till slalombacken i alla fall. Jag och barnen planerar nu en resa till svenska fjällen i vinter och även om vi hoppas att maken vill följa med, så åker vi i vilket fall!:)
Kram

kjersti sa...

åååå, så utrolig deilig:)
Jeg, min samboer, og et vennepar var faktisk på alpeferie i Februar i år.
Guttene overrasket oss jentene i julegave:)
Vi var også i italia, i Val Gardena.
Det var min første skiferie i Alpene, og det overgikk alle skistedene jeg har vært opp gjennom årene...
Fjellene er så mektige, og atmosfæren midt i bakken når man setter seg ned for å ta en øl i en av fjellstuene er jo bare magisk:)
Det blir nok årlig tradisjon for oss også;)

Takk for fine ord hos meg:)

Klem Kjersti

Villa vit sa...

Hej.

Ja det är alltid lite svårt att gå tillbaka till jobbet efter en längre ledighet, tur är att man kommer in i det ganska fort. Jag jobbade extra idag. Kännes som jag har ludd i hela huvudet efter bara ett arbetspass, är inte van då jag har varit mammaledig ett år nu. Vilken mysig resa ni bokat, då har du något roligt att se fram mot.

kram Mia