onsdag 4 augusti 2010

STOCKHOLMS SHOPPING


HEJ!
Idag visar jag bilder på de speciellt utvalda tingen som fick följa med mig hem från Stockholm.

Dessa ljuslyktorna föll jag pladask för och slog till direkt. Att det sen var rea och 40% rabatt gjorde beslutet ännu enklare.
Vi köpte lyktorna ute på Vaxholm i butiken Salta Stänk. Inte helt enkelt att kånka runt på påsarna när vi skulle hem; först på skärgårdsbåten & sen på tunnelbana:)
"Men allting går - utom riktigt, riktigt små barn", enligt min man.


Ni som följt min blogg ett tag känner till att jag är oerhört svag för DAY HOME och nu äntligen slog jag till och köpte mig en egen "YES"-kudde. Jag har länge gått och spanat på vilken eller vilka av kuddarna som ska få pryda hemmet och nu äntligen bestämde jag mig för denna. Kudden är inhandlades på NK i Stockholm.

Förutom inredningsprylar fick jag även tillgodosett ett annat stort intresse - kläder...


I butiken Vega, oxå på Vaxholm, köpte jag dessa fina tunikor och sjalar. Den bruna tunikan kommer från Brantings nya höstkollektion och den vita från Saint Tropez. Sjalarna, kallas Go Green och är gjorda i ett mjukt ekologiskt jerseytyg från mbym. Smyckena hade jag sedan innan - båda från favoritmärket Vintage by Fe.

Det blev mycket shopping i Stockholm till hela familjen. Den lille prinsen tyckte t.o.m. att det var kul, vilket jag inte alls trodde att han skulle tycka.

Det är inte bara jag & mannen som gillar kläder & inredningsprylar - nu är hela familjen engagerad... var ska detta sluta?!?

ÖNSKAR DIG EN SKÖN ONSDAG!

KRAM

7 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

:) Hei Jenny! Så fine ting du kjøpte!!! Lyktene skulle gjerne fått flytte inn her hos meg! Vakre puter og tunikaer også! Godt at alle i familien liker å shoppe! Her er det eg og lillemor som er mest interessert... Eg skal ha en lugn dag, og slappe av. Har noen skader i ryggen etter et fall, så det blir lett vondt, når eg snekrer og styrer på. Men i morgen er det nok bedre!

Forresten; godt spørsmål du hadde om skoene! Akkurat det samme tenkte eg når eg tok bildet. Kvar har desse gått? Kven hadde dei på? Solane var av tre ;)

Ha ein flott dag Jenny!
Klem frå Elin :)

My home is my Castle sa...

nydelige ting du har kjøpt deg :) Både av klær og interiør...
Alltid moro med noe nytt :))

Klem,Kari

Anonym sa...

Vad mycket härlig shopping du har gjort! Älskar med Day Home och deras kuddar.. Har några hemma, men kan absolut tänka mig fler :) Den bruna Branting klänningen har jag med kikat på.. Den lär säkert flytta hem till mig...efter semestern..& löning! haha

Grodmamman sa...

Vilka fina lyktor!
Log när jag såg dina nya tunikor, jag har nämligen en likadan Branting-tunika!:) Fast jag har den mörkblå. Så fin och så skön!
Kram

Levis o Vilda sa...

Vilka fynd! Lyktorna och kudden var riktigt riktigt fina, tunikorna också såklart!

Kram Mia

Mia sa...

Hej.

Vad roligt, med lyktorna. Jag kan tänka mig att det var lite att släpa på, ha ha har man gett sig sjutton på något så går det. De var jättefina och kläderna med.

Kram Mia

House number 15 sa...

Värst vad fina saker du har shoppat;))))
Gillar också Day och den kudden gjordes sig bra i soffan. Tunikerna är så fiina, får allt besöka denna butik när jag hälsar på mina vänner som just bor i Vaxholm. Verkar som vi har samma intressen, inredning-kläder-shopping;)

Ha det gott!
Kram C