måndag 20 december 2010

JULKLAPPAR


Vackraste julklapparna - bilder från danska Bo Bedre


Hej alla vänner!

Titt ut - Här är jag!!!

Jag har inte försvunnit från bloggen. Tyvärr är det mycket omkring mig just nu och snart ska ni får veta vad som tar min uppmärksamhet lite extra utöver jobb, familj, vänner och julförberedelser.
  

Våra julklappsinköp är klara och nu återstår bara att slå in alla dessa klappar som upptar halva vardagsrums golvet.

Idag blev jag så inspirerad av de här vackra paketen. Så här vill jag att klapparna ska se ut när de ligger under granen och väntar på att tomten ska komma och dela ut dem.Tror inte jag får till alla klapparna så här... Ändå har jag gått ifrån att köpa de mest hysteriska julklappspapperna med tomtebilder, som upprepas i olika motiv och former. Jag försöker hitta enkelt mönstrade eller enfärgade, gärna matta papper och i mer dämpade nyanser av vitt, rött och natur.

Hur går det för dig? Är du klar med dina julklappar?

OM inte, då säger jag som Gunde: Skynda, Skynda!!!

KRAM

2 kommentarer:

Hallingstad sa...

Hej Jenny, jeg er også vild med disse julegaver, og skulle ønske at alle de gaver der kommer under vores træ, ser sådan ud. Men sådan er det jo ikke... Men skit pyt, med det - den eneste som går op i det, er jo mig... De andre i huset går en smule mere op i hvad der er indeni:) Ønsker dig og din familie en rigtig god jul! Knus; Heidi

Vardagslyx sa...

Hej Jenny!

Jättefina bilder, tänk om man kunde få till julklapparna så där! Har i alla fall köpt alla nu, så det är bara inslagningen kvar. Och det finns ju fortfarande gott om tid, så jag kanske ska ta och anstränga mig lite...!

Ha det bra!

kram Pernilla