torsdag 12 maj 2011


Tack snälla för alla kommentarer och råd!!! (även om jag blev smått förvirrad...)
Nu har jag varit nere i stan och beställt glasögon. Det var ingen lätt historia. Det blev inga av paren ni fick se på bild igår... Nästa vecka är de klara och då ska ni få se några bilder på mig igen (tror jag*)

I naturen vimlar det av maskrosor både blommande och sådana här bollar (som på översta bilden) som är redo att spridas för vinden. Jag har lite hatkärlek till maskrosorna. På översta bilden tycker jag att de är så fina, men blommande gula i min gräsmatta. No, no, no - I don´t like them at all.
Jag förstår att maskrosen inspirerade designern Marcus Arvonen när han skapade den berömda lampan IKEA PS MASKROS. Idag hänger den i vart och varannat hem. Så även i vårt - Tilda har en MASKROS modell mindre i sitt rum. Lampan är fantastiskt fin och ger ett oerhört vackert sken på kvällen, när den är tänd!!!

Jag vill oxå påminna er om tävlingen på Facebook. Det är bara 2 tävlande än så länge så chansen är stor att vinna!!!

♥ ♥ 

kram


6 kommentarer:

Helt Enkelt sa...

du kan tro jag fick hjärtat i halsgropen imorse.
bloggen finns inte! okej....?!
läskigt när man inte styr över sakerna själv!
men det verkar fortfarande vara problem att kommentera och jag har försökt en gång förut härinne men jag provar igen så får vi se :)

kram
anna-malin

Hildas hem - Sofia sa...

Likheten är verkligen slående, så man förstår ju inspirationen för lampan när du visar det så :)

Jag önskar dig en fin kväll!
//Sofia

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Underbara bilder! Precis som du är jag inte så förtjust i maskrosen när den är gul,men när den är som på bilden ovan. Ljuvligt! :)

Har länge funderat på att köpa den där maskroslampan för den är så fin, men vet inte var vi ska ha den. Om man ska satsa på en liten eller stor... kanske kan ha den över matbordet. :)

Kram kram

Linda sa...

Ja maskrosor är så fina när de är som på din bild. Vad spännande det ska bli att se vad du valde för glasögon. Som sagt, roligt men svårt. Jag har just gått med i din tävling, skoj. Finfina kuddar har du verkligen.
Kram LInda

Signe 1 sa...

ja det där med att välja glasögon är icke lätt...jag har linser, men använder glasögonen ibland på kvällarna! lycka till nu!!

ha det gott!

kramis sofia

Jenny sa...

Hej Jenny!
Tack ännu en gång för det fina paketet!
Kika gärna in till mig, så får du se fina Ducky på plats i String-hyllan;)!

Kram,
Jenny