onsdag 8 juni 2011

AKTIV FÖRÄLDRAPENNING


photo with texture from Kim Klassen

Sommarlovet närmar sig med stormsteg. 
Jag försöker njuta av små "moments" och fånga dem i aktiviteternas tid.
I bilden ovan har jag försökt skapa en lite skön känsla. Bilden nedan är originalbilden.

original photo

Jag har länge röstat för att alla föräldrar behöver en extra månads ledigt innan barnen slutar skolan. Meddelande och lappar om matsäckar som ska packas, övernattningar, utflykter, Beach handboll, skol OS, Kalvinknatet, växla pengar (våra barn åker till Danmark), grillaktiviteter och fester  har varit vår vardag den senaste månaden etc. Någon annan som har barn i skolåldern som känner igen sig?!?Och allt är super duper skoj, men det är inte helt enkelt att få till det och ffa att inte glömma något. 

Härom veckan glömde jag en av Melkers utflykter. Som tur var det en halvdag (vilket innebär utan matsäck), så jag behövde bara köra honom (20 minuter försenat) för att hinna ikapp övriga så han inte skulle missa aktiviteten. Puh!

Visst vore det väl skönt att vara ledig från mitten av maj till mitten av juni så vi i lugn och ro kan packa matsäckar och åka på alla aktiviteter. 
Vi kan kalla det "Aktiv föräldrapenning";)

♥ ♥ 

kram


7 kommentarer:

Hallingstad sa...

:-) Jo, jeg kender mig lidt igen... Er lidt pinligt nogle gange at jeg ikke har styr på det... Men sådan tror jeg vi alle har det :-) Ha' en dejlig dag, og nyd de stille stunder! Knus; Heidi

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Det tycker jag låter som en bra idé! :D Det röstar jag för!

Kram från Lotta

Soform sa...

Kan tänka mig att det är mycket att stå i när man har skolbarn. Mina är fortfarande små men jag bävar lite inför vad som komma skall. Heltidsjobb, aktiviteter och allt annat man vill hinna med är verkligen ett pussel som heter duga. /Sofie

jenny ~ house of jenny sa...

Håller fullständigt med dig! Även om jag inte har barn som börjat riktiga skolan än. Det är både det ena o det andra varje vecka nu.

Hoppas ni har en fin dag!

Puss!

BBQ VILLAGE sa...

Kommer ihåg att det var helt galet den där månaden innan sommarlovet - tills barnen började högstadiet, sen lugnade det ner sig (tack och lov). Jag har alltid tagit på mig logistikansvaret hemma så det är verkligen mycket lugnare i mitt liv nu när de blivit större.....så din tid kommer ;)

Kram F

Åse sa...

Kan bara hålla med! Det är mycket att hålla reda på nu... Det gäller att ta vara på varje stund!
Ha det bäst! Åse

Linda Makiej sa...

Lovely texture work!!