onsdag 22 juni 2011

PROVDOCKA & TINE KLite redigering i dagens inlägg. Blogger strular idag och bilderna försvinner från och till - hoppas ni har överseende.Hej, hej!
 Kommer ni ihåg att jag var på jakt efter lite vintage-saker och att jag planerade att besöka några loppisar. Det gick precis som vanligt... Jag kom aldrig iväg. Nu hade jag dock turen att Sanne hörde av sig och hade lite småsaker som hon ville sälja. JIPPEY!!! Jag fick köpt både provdocka och 2 små bord. 

Provdockan tänker jag använda när jag ska fota kläder till butiken.

Har ni sett de fina ljuskopparna från Tine K. Jag älskar de här ljuskopparna till små buketter, små växter eller bara till värmeljus. Skenet som blir från ljusen i kopparna när man tänder dem är absolut lovey. I den stora ljuskoppen har jag planterat en lite myrten på stam. Har faktiskt haft den i 2 månader utan att ta död på den;).

Välkommen hit alla nya läsare, som kommer från House of Philia! Vill ni ha erbjudande från Blackballoon - gilla oss här och om ni inte vill missa mina uppdateringar följ min blogg signerat71.
♥ ♥ 

kram6 kommentarer:

Hallingstad sa...

Hej Jenny! Jeg er heller ikke så god til det med loppis... Billederne i dit indlæg i dag, kan jeg ikke se - jeg ved ikke om det er ved mig der er noget galt, eller hos dig? Ha' en dejlig dag :-) Knus; Heidi

Hallingstad sa...

Se det var bedre :-) Og så fine billederne det var! Knus; Heidi

@my casa sa...

Superfina bilder - som alltid.
Vad fint det var med en myrten i ljusskålen-super:)

Kram Åsa

Rom for Detaljer sa...

Flotte og inspirerende bilder som alltid ;-)

A House With A View sa...

Häärliga bilder, fin inspiration!

Önskar dig en riktigt fin midsommar!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Underbara bilder, tack för all inspiration! Var här inne igår men såg ingen bild då... men nu så! :)

Tråkigt att blogger ska strula så. När du vill ha en egen blogg får du hojta till så hjälper jag dig gärna.

Kram kram!