torsdag 2 juni 2011

VEM DÖLJER SIG HÄR?

Vem döljer sig här? ME...

Hej!
Har ni en skön ledighet idag? 
Här har vi precis ätit en riktigt god helgfrukost ute på terassen. Därefter har övriga familjen badat i poolen. Undertecknad är en riktig badkruka och fastän det är 28 grader så har jag ingen direkt längtan av att bada.


Jag tycker det är så kul att det bara blir fler och fler som kikar in och besöker mig här på signerat 71 varje dag - TACK. Några av er lämnar ett litet spår med en rar hälsning, vilket gör mig så himla glad. Jag vill gärna lära känna er lite mer och vad ni tycker om att läsa om. Därför vill jag gärna ha en liten hälsning ifrån just dig idag med:

Vem är du?
Vad vill du se mer av här på signerat 71?

♥ ♥ 

kram


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Skånetös, jämgammal, som nyligen hittat till dig. Återkommer så fort du uppdaterar. Läser i ditt arkiv. Funderar på att handla i din shop, kanske en dag...
Med önskan om en skön långhelg!
Anette

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Hej hej! Jag kikar in när du har uppdaterat, nästan varje gång. En av favoriterna! :-)

Vilken fin bild på dig. Ser så romantisk och mysig ut!

Vem jag är? Född 79, bor i samma stad som du, är mammaledig ekonom som har eget företag på fritiden där jag pysslar med webdesign. Inredning är ett stort intresse, likså fotografering.

Tycker du har en himla trevlig blogg och tycker inte att du ska ändra något alls. Fortsätt precis så som du alltid gjort!

Ha en fin helg!
Kram från Lotta

EvasSvammel sa...

Hej hej *vinkar*
Jag är en medelålders tvåbarnsmamma som älskar att träna löpning och som dessutom har ett nytt fotointresse och njuter av mitt livs första systemkamera.
Jag är här för allra första gången och hittade hit via Kim Klassens Texture Thusday.
Kul att ses :)

Therése sa...

Då passar jag på att svara så klart! :-) Är 38 år, gift, två katter. Jag bor i lägenhet i Stockholm och brinner för inredning, stil, resor och träning. Just nu drömmer jag om att själv starta en webbutik med inredningsdetaljer och läser din blogg just för att den inspirerar mig och mina egna drömmar. Därför vore det spännande att höra mer om ditt arbete med butiken och vad det var som fick dig att vilja göra just det här.

Kram Therése