onsdag 13 juli 2011

MIN VARDAG


Min vardag var temat på fotoutmaningen igår: no 12.
Min vardag består bland annat av att driva webbutiken: Blackballoon.
Ingen har väl missat detta;). Vi startade butiken i januari detta året och det blev en helomvändning och en start på något helt nytt för min del. 

Jag har haft några olika arbeten under mina yrkesverksamma år. Jag började faktiskt som frisör!!! Hade eget tillsammans med en väninna under 4 år. Bestämde sedan för att utbilda mig inom hälsa på universitet och högskolan. Jobbade som idrottslärare ett par år innan vår söta Tilda kom till världen. Efter min mammaledighet fick jag en anställning på det företaget jag fortfarande arbetar kvar på och här har jag haft flera roller. Jag började som hälsopedagog, men har faktiskt arbetat de flesta åren som områdeschef. 

I dagarna sitter jag och lägger in produkter från Tine K som just landat i butiken. Det blir lite fotografering, redigering av bilder... I veckan damp oxå katalogen till Formland (Danmarks designmässa) ner i brevlådan och jag sitter och bläddrar i den nu ikväll för att bestämma mig om jag ska åka dit eller ej. Funderar på butikens nästa steg och hur denna ska utvecklas framöver och åt vilket håll. Har ni önskemål eller synpunkter får ni gärna hör av er till mig?!?

 ♥ ♥ 

kram


4 kommentarer:

KROnPRINSESSENE sa...

For en herlig og inspirerende blogg og nettbutikk du har :)
Her var det fint og være...
Legger meg til som følger og titter innom igjen snart.
Nyt sommeren!
Klem May Helen

Jessica sa...

Det verkar riktigt soft med att packa lite varor och bestämma över dig själv. Var är det du arbetar annars? Är själv i hälsobranschen.
kram

Evelina sa...

Hej,
har precis hittat in till din trevlig blogg och ville gärna lämna en liten kommentar. jag kommer gärna hit igen.
hälsar Evelina

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Din blogg och butik är verkligen inspirerande. Är så glad att jag hittade dig! :)

Kram