måndag 15 augusti 2011

HIGH TRAMPOLIN

Foto: Kidsen hoppar "high tampolin" på Lalandia

Hej alla goa vänner!!!

Det är sååå länge sedan jag bloggade - framför allt av ett enkelt skäl. 
Jag har haft så fullt upp att jag inte hunnit. Vi har varit hos barnens farmor, i Danmark på Lalandia dessutom har det varit enormt mkt arbete. Bilder från våra resor kommer under veckan.

Den här veckan är oxå intensiv, men sen blir det lite mer normalt tempo. Det blir mycket roliga aktiviteter, som går i inredningens tecken. Me like!!! Bildbevis kommer i helgen - så håll ut!!!

Uppdatering hemma hos oss på no 1...
Vi bor fortfarande i "tält", som vissa av er sett när ni kommit förbi för att hämta varor från Blackballoon eller när ni bara passerat vårt lilla hus. Just nu är alla fönster täckta med plast och klaustrofobikänslan är på topp här inne. Lovar bilder på detta spektakel inom kort. Den här veckan ska byggarna få på första lagret puts, sedan ska detta torka en vecka, därefter ska det på ytterligare puts. Jag räknar med 3 veckor till i tält, men det är i alla fall "countdown"!!!

 ♥ ♥ 

kram


5 kommentarer:

Nilla Q sa...

Oj, låter som det är mycket på gång! Men det brukar ju gå bra när det är roliga saker som händer:)

Kram Pernilla

H A J sa...

Hej Jenny! Mamma blev jätte nöjd med TineK lyktan som jag hämtade hos dig i lördags!! Kul att prata med dig, maken undrade var jag tog vägen när han satt och väntade i bilen :). Du har fått en inbjuda till H A J av mig, bara så du vet var den kommer från! Inte så mycket inredning - o just nu är det glest mellan inläggen....
Hälsningar
Jenny

Sanna sa...

Äntligen!!!!!
Är du tillbaka igen - har verkligen saknat dina blogginlägg och härliga bilder.
Kram Sanna

Anonym sa...

Härliga bilder - ser framemot fler bilder från Lalandia. Vi tänkte åk dit nästa år.
kram Minna

Susanne sa...

Jag instämmer med tidigare talare - kul att du är åter på banan igen. Längtar efter dina härliga inlägg!
puss & kram Suss