onsdag 24 augusti 2011

STÄMNING FRÅN TINE K


Idag är det lite ruggigt här i Helsingborg - det är höst. 
I morse vaknade både jag och maken av en sådan otroligt hög åskknall. Det lät som en lastbil körde rakt in i huset. Så rädd jag blev. Jag brukar promenera en stund på morgonen, men det blev ingen runda för mig imorse - vågade mig inte ut. Får försöka få till en liten runda under dagen istället.

Med tanke att jag är fylld av höststämning tänkte jag visa er några härliga bilder från Tine K´s senaste fotosession och bilder som kommer i nya höst/vinterkatalogen. Som vanligt - helt amazing pics. 

Lyckliga jag fick med mig flera stycken utskrivna bilder/foto hem i A4 storlek i fredags när vi besökte Tine K. Dessa tänkte jag dekorera extrarummet med. Just nu passar det helt perfekt - står i startgroparna att fixa till extrarummet så att jag kan sitta och arbeta där under dagarna framöver; blogga & etc. Då behövs härlig inspiration och fotona kommer väl till pass.



En nyhet är de söta vägglamporna - sötare sänglampa får man leta efter...



Jag älskar de här fina lamporna. Vi har precis fått in nya vita lampfötter till butiken.

Psss... En liten hemlighet för er kära läsare  -
taklamporna är på väg till butiken, skickades från Danmark igår. 
Äntligen... 



Fina anteckningsböcker i samma serie som förvaringsaskarna. 




Glasvaserna är inte nya, men ack så fina. Man kan ha precis vad man vill i de här; grenar, kvistar, blommor, stenar, snäckor, ljus, godis, förvaring av precis vad du önskar... 
Finns så klart redan hos Blackballoon i olika storlekar;)



Det här fotot tar nästan andan ifrån mig! Makalöst fint! Vilken känsla. 
By the way - det kommer ljuskoppar i nyansen "phantom" som är den nya färgen hos Tine K. Phantom är en nyans av gråsvartpurple. Mycket snyggt!

Nu lite fixande - återkommer senare idag med några intressanta tips till er!


 ♥ ♥ 

kram


6 kommentarer:

Ida sa...

Vilken härlig höststämning i bilderna. Den med ljuslyktorna är ju magisk! Och sänglampan är verkligen snygg. Ha en bra dag idag, här i Höllviken skiner solen och det känns nästan som sommar igen- lite förvirrande! Mvh Ida

Anonym sa...

Vilken fotograf - snacka om att kunna skapa liv i bilderna!!!
kram Pernille

Martina sa...

Underbara bilder och TACK ännu en gång för att jag fick åka med och njuta av alla fina saker live <3
Huset i ditt tidigare inlägg hade man ju som sagt inte tackart nej till ;)))
Puss & Kram

Anonym sa...

Underbara bilder, hittade till din blogg för ett tag sedan och det är alltid något inspirerande när man tittar in. Såg att du nu även har Spira i Blackballons sortiment gillar verkigen dessa kläder.
Kram Maria

Johanna sa...

Så mycket fint! Älskar TineK:s bilder och varor. Man vill ha allt! Synd bara att kvaliteten är lite dålig ibland - söndriga dragkedjor och spruckna sömmar på kuddarna efter ett tags användning.

Lina Gardelid sa...

Hej!! Kom gärna och fira hos mig. Jag har en STOR utlottning av wings-reproduktioner, personliga tavlor, retro-motiv m.m. Välkommen att delta och lycka till!

Hälsningar
/Lina