fredag 18 juni 2010

HÄNGMATTA


Hallå på er alla i bloggvärlden!

Jag & min kära granne brukar prata om vårt "Vill-ha-begär" som aldrig tycks sina under våra promenader. Det finns så mycket fint som vi bara vill ha och när vi just lagt vantarna på något vi önskat tar det inte många timmar innan vi lyft blicken och hittat något nytt vi bara "vill-ha".

Vi är dessutom otroligt duktiga på att inspirera varandra och hitta nya saker som bara hade passat sååååå fint hemma hos oss...
Någon som känner igen sig? Är det vår generation, eller?

Just nu är det hängmattan SAMBITO från danska märket Skagerak som jag drömmer om. Hängmattan finns hos onlinebutiken Danskdesign. Jag tycker att den är så fin.

Jag har alltid drömt om en hängmatta full med sköna kuddar. Just nu håller jag på och bearbetar min käre make som egentligen oxå vill ha en hängmatta. Nu ska han bara övertygas och dessutom avgöra om planket och garaget håller för att fästa en hängmatta i plus att den håller för den tyngd som blir om någon lägger sig i den:)).Förra helgen var vi på Miljögården i Lund och då passade våra godingar på att provaligga en annan hängmatta; en fatboy.
Praktisk och fin, men SAMBITON tilltalar mig ännu mer.

Håll tummarna för att drömmen om hängmattan äntligen blir verklighet! Gissa vem som kommer att kasta sig ner framför datorn och lägga in en beställning i så fall?!?

HA EN SKÖN FREDAG!

5 kommentarer:

Martina sa...

En underbar hängmatta me like a lot!
Klart att du/ni ska ha en sådan. Hur svårt kan det va ;) Det finns väl stöttepelare o mycket vilja. =D =D
Min make har ännu inte ens tittat på taket ang hänggungan.
Så nu håller jag båda tummarna för dig o mig.
Puss o Kram

Ankie sa...

hejsvejs,
Vad härligt du har det.
Kramisa Ankie

FruFly★Heidi sa...

Ja, hengekøye (som vi nordmenn kaller det;) er herlig - og fine å se på! Flott bilde av skjønne barn! God helg!:) Klem Heidi

VITA NYANSER sa...

Tack goa du för din jättegulliga kommentar hos mig, den värmer SÅÅÅ = )!

Jag känner så igen mig i ert vill-ha-snack = )! Vilken fin bild du har tagit på dina barn!!!

Ha en skön helg!
Kram L-L

Tidsmästarinnan sa...

Hej vännen!
känner också igen mig... fast det jag brinner för mest är ett växthus (som vi absolut inte har plats med på radhustomten).
Kram på dig och lycka till med hängmatteplanerna, den där var ju kanonfin!
Susanne