tisdag 7 september 2010

"KUNGABARNENS" RUM


HALLOJ - SKEPP O´HOJ!

Fabrikens tema den här veckan är barnrum.
Så svårt det kan vara med barnrum. Särskilt när barnen har egna åsikter om färger & former samt vilka saker som bara måste vara framme.
Samtidigt är det deras lilla kryp-in och de måste få bestämma en hel del själv. En svår balansgång det där.

Våra kids är intresserade och uppskattar när de har det fint på sitt rum och den lille prinsen blev så glad när han senast fick nya kuddar på sin säng. "Så fint jag har det i mitt rum, mamma!" sa han.
Åååå, vad det värmer i en inredningstokig mammas hjärta!

Idag visar jag bilder från "kungabarnens" rum...


Först prinsens rum. Här går det mesta i vitt & svart som ni ser. Det finns en del inslag av framför allt blått & grönt, men det syns inte så mycket på bilderna ser jag.
Vill ni se mer får ni klicka på bilder från tidigare inlägg här.


Prinsessans rum går i rosa & vitt. Tidigare bilder från prinsessrummet hitter du här. Varje vecka påminner Tilda oss om att nu måste det bara vara dax att göra vid hennes rum. Just nu vill hon ha vita golv... Jag är inte sen att hänga på:)

Den söta lilla kaninen har min väninnas mamma sytt till Tilda i doppresent.
Visst är den underbart söt?!?

Tack ni söta som lämnar kommentarer här hos mig!!!

SOLSKENSKRAMAR

4 kommentarer:

Madame C sa...

Underbart söta rum och det får mig att minnas den där balansgången, när barnen var små. Att ta ett steg tillbaka var inte lätt då - när man fortfarande kunde påverka. Nu är barnen tonåringar och jag är överhuvudtaget inte tillfrågad;)
Ha det gott,
Charlotta

Anonym sa...

Hei, takker for søt kommentar og fine ord, på vegne av oss begge som skriver hos Hviit. (Blogger 1 er Hviit, og blogger 2 er Konfettiform som er meg)
Og hyggelig å komme inn her å kikke i ditt trivelige univers!

En riktig god dag til deg :)
Klem, Lena
Konfettiform hos Hviit.

Underbara Betong sa...

Jätte söt kanin :)
Linnea

Grodmamman sa...

Fina rum barnen har! Här har båda barnen varit med och städat sina rum idag. Dotterns rum har inte varit så städat på flera månader, men det krävdes en del mutor för det!:) Men hon var nog lika nöjd som mamman vid läggdags!
Kram