söndag 6 mars 2011

HAVSBRIS


Veckans bild(er) kommer från gårdagens promenad nere vid havet.

Det senaste året har staden lagt energi på att göra en "make over" av vår strandpromenad. 
Det har blivit så fint.

Jag & mannen tog en liten strandpromenix igår eftermiddag, men det var riktigt kallt och bilderna skvallrar om en mycket mysigare upplevelse än det var i verkligheten. Efter en liten kort promenix återvände vi till bilen och åkte en liten tur längs kusten i stället;)

Idag blåser det lite mindre, så vi gör ett nytt försök.

Vill du se fler vackra bilder - hittar du dem här hos mina vänner i Fabriken.

Skön söndag!

5 kommentarer:

På vår gata sa...

Då blev det som dagens promenad för mig och maken. Det såg så soligt och gott ut, men när vi väl kom ut så blåste det ordentligt och var riktigt bitande kallt. Nåja, vi får väl tro att värmen kommer snart den med.

Ha en fin söndag!

Kram Daniela

Elin med Draumesidene sa...

Kjære Jenny! Så vakre bilder og flott lay out! :) Såg ut som om det var sommer! Men det er jo vinter enno... Nesten vår? Nydelege ting i innlegga dine nedover her! og barna dine er så skjønne! Har bloggepause fordi eg har så vondt i rygg og nakke. Men er innom deg av og til! Ikkje alltid eg er flink å legge igjen kommentar...

Håper du og dine får ei flott, ny veke!
God klem frå Elin!

Stjärnor & Champagne sa...

Fantastiskt men jag kan tänka mig att inte så varmt:) Det är så härligt nu när solen tittar fram. Mmmm mycket fint du har i hemmet, klart att du skall ha allt som butiken bjuder på hihi. Jag vill ha stora Tine K lyktan hos dig:) Har du ngn aning om när lamporna är på G kanske:) ??/ Stor kram Anne

House number 15 sa...

Ser fint ut! Det är nåt visst med havet men jag bor alldeles för långt ifrån något hav! Jag får nöja med vår lilla pöl Hjälmaren.

Ha en trevlig kväll!
kram C

Stjärnor & Champagne sa...

Lääängtar:) Dock bortrest v.12...