fredag 6 maj 2011

BORD UTE


Idag blir det lite norsk inspiration från butiken Home & Cottage. De har alltid så fina miljöbilder på sin hemsida. Dagens bilder är lånade från just deras sida.

Bordet och bänkarna skulle gärna få flytta hem till vår terass. Idag har vi ett litet runt bord på terassen och fyra klassiska A2 stolar från Grythyttan. Det här möblemanget gillar jag verkligen men bordet är för litet - vi kan sitta max 6 personer runt det när vi äter och det är ju ofta som man är fler. 

I sommar håller jag tummarna för att vi (läs min man) lyckas få snickrat ihop ett bord samt en bänk. Det ska vara antingen ett sådant här bord med kryssben eller med bockar som underrede. Tänkte det kunde vara fint med en bänk längs ena sidan av bordet och de 4 A2-stolarna på andra långsidan. På kortsidorna kanske fler A2 eller 2 korgstolar.


Fint bildcollage från Home & Cottage som gav mig en härlig fredagskänsla. 
Hoppas den ger dig detsamma.


Idag blir det god lunch på stan med sötaste grannen och vännen Martina, det ser jag fram emot! De é dax för fredagsmys!!!

♥ ♥ 

kramPsss, du är väl en anhängare av Blackballoon på facebook. Om inte, skynda dig att anmäla dig genom att gilla Blackballoons facebook-sida här, så du inte missar dagens kampanj.

6 kommentarer:

Hallingstad sa...

Hej Jenny! Fine billeder - var faktisk også lige ved at lave indlæg med det første billedet du viser, men så ble det Lottas billede i stedet for :-) Ikke første gang vi "tænker det samme" - hi, hi... Rigtig god weekend til dig! Knus; Heidi

Chilli Charm sa...

Heisann. Flott hjem du har :) legger meg til som følger, og linker på min blogg!
Ha en flott helg....

VÄSTKUST sa...

Älskar H&C, de har dessutom bra priser trots NKR. har varit i deras butiker i Oslo flera gånger...
Hoppas ni hade myspys idag Martina o du!

Go fredag, kram Marianne

Limetwig sa...

Ohh, jag älskar deras sida :) Jag är där ofta för att hitta inspiration!
Ha en skön helg! Åse

Therése sa...

Hej, om ni inte vill bygga själva finns ett vitt kryssbord på Rusta: http://www.rusta.se/bord_dalaro_vit_l150xb80xh73_p60701050.html

Har inte sett det i verkligheten men tipsar ändå!

signerat 71 sa...

Tack snälla, Therese. Kanon bra med alternativ. Jag tror att min man gillar den här idén:))) Nu ska jag kika på bilden.
Kram jenny