onsdag 13 juli 2011

SÅ SNYGG MAN KAN VARAHej vänner!
Tack snälla för alla er "krya på dig"-hälsningar igår! Det värmde. Jag vaknade imorse helt utan huvudvärk. Jippi!!! Tyvärr kom den krypande igen efter lunch, men det verkar som om tabletterna hjälper liiiite idag.

 Idag har jag lite "catch ups" att presentera utifrån den trevliga fotoutmaningen som Kristina med bloggen: Ingen vanlig dag! startade och som pågår under hela juli. 

Utmaningen no 11: tokigt 

Vad gillar ni bilderna i fotoutmaningen? Den första ska föreställa undertecknad  helt normalt (i och för sig osminkad och ofrisserad - helt naturale med lite huvudvärk). Den undre bilden är oxå jag - Jo, det är sant!!! Det här är det som är det tokiga.
Barnen har laddat in en app på min Iphone som heter CamWow. När man tar kort blir de helt förvrängda och man blir inte direkt till sin fördel;))) Det kan bli mkt mkt värre foto än bilden jag visar för er, men de värsta vågade jag inte lägga upp.

 ♥ ♥ 

kram


4 kommentarer:

Minna sa...

Den måste jag ladda ner. Hel tokigt!!!
kram

Anonym sa...

:D LOL
Jag har sett bättre bilder av dig... Våra barn håller också på med CamWow och ibland blir man fotad som ett monster.
Sussi

Anna sa...

Snacka om att ha långt mellan ögonen - finns det något smiktips för det?
ler*

Tack för att du vågade visa upp de här, men jag vill se de andra också...
Hälsa familjen!
Anna

Linda sa...

Hihi, så roligt det kan bli med en sådan app. Tycker du (på den icke förvrängda bilden) är lite lika Agneta Sjödin, det har du hört förut misstänker jag? Skönt att huvudvärken blir lite bättre och att tabletterna hjälper nu. Jag lider med dig, vet hur det är att vara precis utslagen både av migrän och av spänningshuvudvärk. Hoppas du är helt återställd imorgon! Kram Linda