måndag 26 april 2010

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR

Det är helt underbart väder idag - 20 grader varmt!!! Barnen springer omkring utan jackor och det känns helt fantastiskt att våren och nästan sommaren är här.  JIPPEY!!!

Samtidigt känner jag att badsäsongen närmar sig med stormsteg och jag som fortfarande går om kring med mina extra vinterkilon. HJÄLP, jag måste ta i tu med valkarna innan badsäsongen på allvar är här. Känner inte för att visa upp mig i bikini just nu kan jag säga. Man känner sig ju dessutom inte ett dugg smalare när man är kritvit...

Det blir till att snöra på sig löparskorna. En liten runda får det bli. Det är en start på nya målet: "Snygg till sommaren" i alla fall.

Här är mitt mål om en månad...
Visst är hon väl snygg, Danmarks fotomodell, Helena Christensen. Så himla fräsch och att Helena blir 42 i år det kan man inte tro. 
Om detta är min  målbild får det kanske bli en lång löprunda!?!

HEJ SVEJS!

2 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Ja, visst blir man påmind om sommaren och bikinin. Här är det promenader som gäller! Att göra skyltar fixar du galant. Det är jättekul! Det tar lite tid, särskilt när man som jag har ohyvlat virke och målar med penna, man vill ju att det ska bli snyggt, men det är avkopplande att hålla på.

Ha det bra!
Kram L-L

signerat 71 sa...

Såg på något ställe att man kunde spraymåla - får undersöka det hela lite mer imorgon. Kram J